Scootmobiel Solax

Scootmobiel Solax
Scootmobiel Solax

De scootmobiel Solax is de reis scootmobiel. Deze ultra compacte scootmobiel is in een handomdraai opvouwbaar. Deze handige opvouwbare scootmobiel is in 2 varianten leverbaar:

  • een manueel opvouwbare Solax ‘Go!’
  • een volledig elektrisch opvouwbare Solax ‘DeLuxe’ met afstandsbediening.

Stabiele rijervaring

De scootmobiel Solax is ondanks zijn compacte maatvoering, zeer volwassen in zijn rijgedrag. Door de grote spoorbreedte aan de voorzijde en de op de hoeken geplaatste wielen, is de Solax stabiel en biedt deze verrassend veel voet- en beenruimte voor de gebruiker. De zitting is comfortabel en is standaard voorzien van armleuningen die eventueel ook afneembaar zijn.

Dashboard

Beide modellen hebben een eenvoudig maar overzichtelijk dashboard. De bediening gaat heel eenvoudig; vooruit en achteruit functie middels één bedieningshendel. En de Solax remt automatisch wanneer u de bedieningshendel los laat. Tevens is er een accu indicatie meter welke aan geeft hoeveel stroom er nog in de lichtgewicht Lithium Ion accu zit. De accu pack is snel een eenvoudig oplaadbaar middels de meegeleverde accu lader.

Eenvoudig uitneembare lichtgewicht Lithium Ion accu cassette. De Solax ‘Go!’ heeft zelfs de mogelijkheid om een tweede cassette te plaatsen waardoor de af te leggen afstand verdubbeld wordt.

Snelheid:6 Km/u
Actieradius:12 Km
Totale Lengte:93 cm
Totale breedte:45 cm (elektrische) 50 cm (manueel)
Bodemvrijheid:16 cm
Accu’s:25,9 V / 10 Ah Lithium accu
Maximaal gebruikersgewicht:136 Kg
Inclusief:Lader
Garantie op scootmobiel:2 jaar
Garantie op accu’s:6 maanden